Sponsors Dag van de Academies

Dank aan alle sponsors, zonder wie deze campagne niet mogelijk zou zijn.

Verhaert Masters in Innovation is een innovatiefabriek. Wij helpen grote ondernemingen en startups bij ontwikkelen van hun nieuwe generatie producten. We realiseren deze innovaties door het inzetten van de nieuwste technologieën, multidisciplinair teamwerk en de creativiteit van onze mensen. Wij zijn trots de week van de Academies 2021 te mogen sponsoren en willen eenieder die zich engageert in de Academies danken. We hebben jullie nodig! Meer info op www.verhaert.com

Belfius gelooft in de 11 miljoen talenten in dit land, ook in het uwe. Daarom steunen we u volop met de beste service en de meest performante diensten en producten. We zetten ons volledig in voor uw droomhuis, uw ondernemersplannen… en als dynamische partner van de publieke overheid ook voor de nieuwe ziekenhuizen, scholen, sportcentra en fietspaden in uw buurt.

Onze drukkerij is 100% CO2-neutraal sinds 2016. We werken met groene stroom, vegetale inkten en gerecycleerde papiersoorten als standaard. Al jaren trachten we ons papierafval tot een minimum te beperken. Wat toch overblijft, schenken we aan Redopapers, die er notitieboeken en blocnotes van maakt. In volle coronacrisis besloten we te investeren in een duurder maar chemieloos drukproces. Dit allemaal onder het motto van duurzaam drukwerk.

Ons doel is een schone, duurzame wereld. De weg ernaartoe is het verlies van materiaal in de levenscyclus van goederen tot een absoluut minimum te beperken. Het is onze ambitie om elke dag het voortouw te nemen in dit proces. Onze strategie is om te allen tijde de meest innovatieve en best presterende Europese speler te zijn. Onze middelen zijn R&D, vertrouwen, kennis en ervaring, het vergroten van het publieke bewustzijn en het bevorderen van duurzame gedragsverandering.
REMAKE ten top!